Brinkman Network

Brinkman Network is opgericht in 2011. Brinkman Network richt zich op het realiseren van een veilig en gezonde werkomgeving binnen de gezondheids-zorg, als ook in de sport.

Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van de arbeidsomstandigheden. Arbo staat niet in de kast, Arbo is een werkwoord. Wij bieden ondersteuning op het gebied van veiligheid en gezondheid op de werkvloer, in de sporthal, op het veld.

Waarom Brinkman Network?

Naast mijn ruim 35 jaar ervaring als, verpleegkundige, arbo adviseur binnen de gezondheidszorg, maar ook als trainer-coach, beleidsfunctionaris, binnen de sport, heb ik een passie ontwikkelt voor het in hun kracht zetten van anderen. Iedereen heeft het recht op gezond en veilig te werken, plezier te hebben in zijn of haar werk, zijn of haar sport. Als wij uitgaan van de gedachte dat wij allemaal onze droom kunnen realiseren. Als wij planmatig werken richting dat punt op de horizon, zijn wij tot veel dingen in staat. Dan kunnen wij bergen verzetten.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van de Ri&e, als aspecten als fysieke belasting, agressiebeleid, infectiepreventie, als ook beleid rondom ongewenst gedrag en pesten.

Op het gebied van sport ondersteunen wij bij het uitvoeren van de Ri&e, het opzetten van beleid rondom bedrijfshulpverlening. Ook kunt u bij ons terecht bij het formuleren van op het terrein van beleid rondom ongewenst gedrag, zoals pesten, als ook het formuleren van technisch jeugd- en verenigingsbeleid.

Wilt u meer weten, neem dan vooral contact met ons op. Wij zijn graag bereid om hierover nader met u van gedachte te wisselen.

 

 

%d bloggers liken dit: